Ciltteki Gerginlik Hissini Gidermenin Yolları

  Cildinde gerginlik, kuruluk ve kabuksu bir his oluşanlamış olur bunun ne kadar rahatsız edici bulunduğunu iyi bilirler. Yüzünü yıkadıktan ...

 


Cildinde gerginlik, kuruluk ve kabuksu bir his oluşanlamış olur bunun ne kadar rahatsız edici bulunduğunu iyi bilirler. Yüzünü yıkadıktan sonra başlayan ve gün arasında de devam eden bu gerginlik hissini klasik nemlendiriciler kullanarak gidermek fazlaca zor. Cildindeki gerginliği test dibine almanın ilk koşulu bu hissin niçin oluştuğunu belirlemek, oradan da bu soruna özel cilt bakım ürünleri kullanmak. Dönem dehemmiyet her insanın başına gelen ciltte gerginlik hissinin neden bulunduğunu ve iyi mi yatıştırabileceğini ayrıntılıca seninle paylaşıyoruz. 


Ciltte gerginlik hissi niçin olur?

Ciltte gerginlik hissi neden olur?

Ciltte gerginlik hissinin en yaygın nedeni, cilt kuruluğu olarak biliniyor. Cildin nemsiz kalması zamanla pul pul dökülme, çatlama veya gerginlik hissi şeklinde neticelar yaratabilir. 


Cilt kuruluğu ve yüzdeki gerginlik hissinin sebebi mevsimsel olabilir. Nemsiz, soğuk havalar ciltte kuruluk ve çatlama benzer biçimde sonuçlar yaratabiliyor. Kış döneminde evimizdeki aşırı ısı, ısıtmanın sürekli çalışıyor olması, sıcak banyo ve bunlarla beraber yeterince sıvı tüketmemek cildinin kuruması için ülkü ortamı hazırlayabilir. Hassasiyete eğilimli bir cildin var ise cilt kuruluğu, ciltte gerginlik ve kaşıntı hissi de yaratabiliyor.


Reklam ( kabak çekirdeğinin zararları )

Reklam ( zayıflatan detoks suyu )


Ciltte gerginlik hissi çevresel faktörler haricinde yaşla da rabıtalı olabilir. Biliyorsun, yaş ilerledikçe deri altındaki yağ dokusu azalıyor, hyaluronik asit miktarı günden güne düşüyor. Ciltte rutubet tutma özelliği olan hyaluronik asitin düşmesiyle birlikte ciltteki kuruluk hissi de kaçınılmaz olabiliyor. Bunun önüne geçmek için hyaluronik asit desteği almanı öneririz. 


Ciltte gerginlik hissi emareleri nedir?

Ciltte gerginlik hissi emareleri nedir?

Cildindeki gerginlik hissi en bariz olarak sabah saatlerinde ortaya çıkar ve gün içinde devam eder. Köpüren yüz yıkama jelleri ciltteki kuruluk probleminin artmasına yol açabiliyor. Bu nedenle cildini nemlendiren, kurutmayan temizleme sütü şeklinde ürünlerle arındırmalsıcaklıkn. 


Ciltteki gerginlik hissini ciltte pütürlü manzara, kaşıntı, pul pul dökülme, rahatsızlık hissi ve kızarıklık olarak fark edebilirsin. Gerginlik hissinin olduğu bölgeler kaşınma ihtiyacı yaratabilir. Bu bölgeyi kaşınmak da cildinde dökülme, kızarıklık ve tahrişe yol açabilir. Ciltte gerginlik hissini yatıştırmadan makyaj yapmanı önermiyoruz, gözeneklerini tıkayacak ve cildinin daha çok kurumasına yol açacak uygulamalardan biraz uzak kalmalsıcaklıkn.


Ciltteki gerginlik hissi nasıl geçer?

Konsantre serum kullan

Konsantre serum kullan

Cildindeki kuruluğu test altına almak ve cildini yatıştırmak için hyaluronik asit desteği alman gerektiğini söylemiştik. En iyi hyaluronik asit serumlarından biri olan la roche posay hyalu b5 serum cildin nem bariyerini yeniler, cildi onarır ve daha dolgun görünmesine destek sağlar. Serumun içeriğindeki çift moleküllü saf hyalüronik asit, cildinde nem tutma özelliği yarattığı için gerginlik hissi zaman içinde kaybolarak yerini daha yumuşak ve kadifemsi bir cilde bırakır. 


Kırışıklıklar, ince çizgiler, dolgunluğunu ve esnekliğini kaybetmiş ciltler için önerilen hyalu b5 serum, hyalüronik asit, vitamin b5 ve madecassoside yer alıyor. Ince çizgiler ve kırışıklık manzaraün azalmasına yardımcı olan serumu günde iki kez göz çevresi dahil bütün cildine uygulayabilirsin. Cildindeki kuruluk hissini yatıştıran ve yorgunluk hissi yerine daha dinç bir anlatım kazanmıştırran bu serumu 20 yaşlarının üzerindeki bütün okuyucularımıza tavsiye ediyoruz. 


ürünü burada inceleyebilirsin


La roche-posay hyalu b5 serum 30 ml

La roche-posay hyalu b5 serum 30 ml


2 yorum

  incele

Kuru cildini nemlendir

Kuru cildini nemlendir

Cildindeki gerginlik hissini azaltmak için ihtiyacın olan en temel nokta: cildini nemlendirmek. Cildindeki rahatsızlığı yatıştırmak ve gerginlik hissini azaltmak için klasik nemlendirici kremler yerine cilt hassasiyetini yatıştıran kremleri kullanmalsıcaklıkn. La roche posay toleriane sensetive bakım krem, 48 saat süresince cildi nemlendirme özelliği yardımıyla cildini korur ve cilt hassasiyetlerini yatıştırır. Içeriğindeki  gliserin, cildinde 48 saat nemlendirme etkisi sağlar. Seramid ise cilt bariyerinin korunmasına ve güçlenmesine yardımcı olur. B3 vitamini, cildindeki hassasiyeti ve gerginlik hissini azaltır. La roche-posay termal suyu da cildini ferahlatarak rahatlatır. Hassasiyet karşıtı olan bu bakım kremini günde iki kez cildine uygulamalısın. Cildindeki karıncalanma, kuruluk ve gerginlik hissini yatıştıran bu kremi mevsim geçişlerinde mutlaka bakım rutinine eklemeni öneririz. 


Kuruyan vücudun için

Kuruyan vücudun için

Tıpkı yüzünde olduğu şeklinde vücudun da kuruduğunda gerginlik ve kaşıntı hissi oluşabilir. Bunun önüne geçmek, cildini iyi bir şekilde nemlendirmek, kaşıntı hissinin giderilmesini ve tekrarlamasını önlemek için ellerinde ve bedeninde la roche posay lipikar baume ap+m'yi kullanabilirsin. Yenidoğan, çocuk ve yetişkin olmak üzere her yaşta güvenle kullanılabilen bu 3 etkili balsam, çok kuru, hatta atopiye eğilim gösterebilen cilter için tam bir kurtarıcı. Parfümsüz biçimülüyle hassas ciltlerde rahatlıkla kullanılabilen bu balsam ile cildin tahat bir nefes alacak.

COMMENTS

Reklam Alanı
Ad

Alerjik ve Hassas Cilt Arasındaki Fark Nedir,2,Bademcik,1,Bahar Yorgunluğu Nedir,1,Bal yüze sürülür mü,2,Başarılı Emzirme,1,Bayılma Nedenleri Nedir,1,Bebek Bakımı,1,Biyonik El Nedir,1,Buharla cilt bakımı nasıl yapılır,3,C Vitamininin Cildinize Harika 9 Faydası,3,Ciltteki Gerginlik Hissini Gidermenin Yolları,1,Ekonomi,3,El Kremi,2,En Doğal Ev Yapımı Sivilce Maskesi Tarifleri,2,En Güzel Burçlar,1,Evde Bakım,1,Evde Saç Bakımı,2,Evde Saç Boyama,1,Festival,1,Garnier Dudak Nemlendirici Bakım Maskesi,1,Gündem,5,Güzellik Sırları,1,Hassas Ciltler İçin Yüz Serumu Önerileri,1,Kalıcı Parfüm,1,Kirpik serumları ne işe yarar,1,Kuru Ciltler İçin Yüz Temizleme Jeli Önerileri,1,Kuru saç derisi,1,Kültür,1,Meyve ve sebze,1,Parfümünüzün Daha Kalıcı Olması Nasıl Sağlanır,1,Pelin Cansızlar Kışın,1,Pelin Cansızlar Kışın kimdir,1,Portakalın cilde faydaları nelerdir,1,Pürüzsüz bir cilt,1,Saç Bakımı,1,saç boyası,1,saç derisi,1,Sağlık,11,Sanat,1,sonbahar tarzı,1,sony televizyon,1,Teknoloji,8,Termal suyun cilde faydaları nelerdir,1,Tesla Almanya,1,Yağlı Ciltler İçin Yaşlanma Karşıtı Bakım Nasıl Olmalı,1,Yeşil Kil Maskesi Faydaları Nelerdir,1,Zeytinyağı Ile Yüz Temizliği Nasıl Yapılır,1,
ltr
item
Hidden Fact: Ciltteki Gerginlik Hissini Gidermenin Yolları
Ciltteki Gerginlik Hissini Gidermenin Yolları
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhbfqYWLpoZkF54CCBj02lEcw8U0hgzGezZKbCn7_hhV5FtWC846huRnCMJMVYHgNNXv3RCWVwa0qcZXtZbH54vShoapHTerdEUAuvDfONWvFoNoMatN3RMUIXtzV0fsr75RzAOnimHkTWGNVhPqGyDS68bVXh-RTFc_MXKeMAPPZS85O2VsxLogxQJpw/w640-h412/gerginlik-hissi.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhbfqYWLpoZkF54CCBj02lEcw8U0hgzGezZKbCn7_hhV5FtWC846huRnCMJMVYHgNNXv3RCWVwa0qcZXtZbH54vShoapHTerdEUAuvDfONWvFoNoMatN3RMUIXtzV0fsr75RzAOnimHkTWGNVhPqGyDS68bVXh-RTFc_MXKeMAPPZS85O2VsxLogxQJpw/s72-w640-c-h412/gerginlik-hissi.jpg
Hidden Fact
https://asliyet.blogspot.com/2022/03/ciltteki-gerginlik-hissini-gidermenin.html
https://asliyet.blogspot.com/
https://asliyet.blogspot.com/
https://asliyet.blogspot.com/2022/03/ciltteki-gerginlik-hissini-gidermenin.html
true
2030904773515837150
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content
Selam