Hassas Ciltler Kırışıklık Bakımını Nasıl Yapmalı?

  Kırılgan bir cilde sahip olanlar kırışıklık karşıtı cilt bakım ürünü seçmenin ne kadar zor olduğunu iyi bilirler. Ciltte duyarlılık yarata...

 


Kırılgan bir cilde sahip olanlar kırışıklık karşıtı cilt bakım ürünü seçmenin ne kadar zor olduğunu iyi bilirler. Ciltte duyarlılık yaratan ürünleri bir kenara bırak ve cildimveben editörlerinin oluşturduğu kırılgan ciltler için kırışıklık bakım önerilerini uygulamaya başla! çünkü hassasiyete eğilimi olan ciltler kurumaya uygun olduğu için genellikle erken kırışıklıklara sahip olabilirler. Eğer senin de hassas cildinde ilk kırışıklıklar ortaya çıktıysa, güvenle kullanabileceğin anti aging ürünlerine ihtiyacın var demektir. Kırılgan ciltler için yaşlanma karşıtı bakım önerilerimiz sayesinde, cildinde hastalık hissi oluşmadan daha genç ve dolgun bir manzara elde edebilirsin. Hazırsan, başlıyoruz!


Hyaluronik asit desteği al

Hyaluronik asit desteği al

Kırılgan cildin için en müsait içeriklerden biri hyaluronik asit. Neden mi? çünkü hyaluronik asit aslına bakarsanız cildimizde hali hazırda bulunuyor. Doğrusu cildimizin alfer olduğu bir asit çeşidi. Ama 20'li yaşlardan itibaren ciltteki hyaluronik asit oranı yavaş yavaş düşmeye başlar. özellikle menopoz döneminden sonra hyaluronik asit miktarında trajik bir düşüş görülebilir.

Reklam ( dereotunun faydaları )

Hyaluronik asit ciltte rutubet tutma özelliğine haiz. Doğrusu cildin nemlenmesini, onarılmasını ve dolgun görünmesini sağlıyor. Kırılgan cilde haiz olanlar için hepimiz hyaluronik asit serumlarını veya formülünde hyaluronik asit olan anti-aging kremleri öneriyoruz. Cildin yabancı hissetmediği bu içerik yardımıyla, yanma, batma, kaşıntı şeklinde rahatsızlık hislerini yaşamadan daha dolgun ve eskisi şeklinde nemli bir cilde sahip olabilirsin. 


Editörün önerisi: hyaluronik asit serumları alırken, formülünde saf hyaluronik asit bulunmasına dikkat etmelisin. çift moleküllü hyaluronik asit serumları daha etken bir sonuç eserr, çünkü mikro moleküllü hyaluronik asit cildin daha alt katmanlarına inerek dolgun bir manzara elde etmeye destek sağlar.

Reklam ( sarımsak saça faydaları )

B5 vitamini ile tanış  

B5 vitamini ile tanış

Cilt bakımında b5 vitaminin önemini biliyor musun? B5 vitamini vücudumuzda protein ve yağ sentezine yardımcı veriyor ve enerji üretimi sağlıyor. Cildimizde ise onarma ve cilt yenileme görevlerinden sorumlu. 


B5 vitamini cildi onarmak için, özellikle de kimyasal peeling benzer biçimde işlemlerden sonrasında sıkça kullanılıyor. Hassas ciltler için müsait olan b5 vitamini, tıpkı hyaluronik asit gibi vücudumuzda doğal olarak mevcud bir vitamin türü. Ama yanlış beslenme, yoğun çalışma temposu derken vücuttaki b5 vitamininde düşüklük olabiliyor. Bunun önüne geçmek için biçimülünde b5 vitamini olan serumları kırışıklık karşıtı bakımında kullanabilirsin. B5 vitaminin en sevmiş olduğimiz bir diğer özelliği ise hyalüronik asit ve b5 vitamini arasında tamamlayıcı bir etki olması! şu demek oluyor ki hyaluronik asidi ve b5 vitaminini birlikte kullandığında ikisi de birbirini tamamlayarak cilt bakımında daha müessir bir takım haline geliyorlar. 

Reklam ( detoks suyu tarifleri  )

Hassas ciltler için kırışıklık karşıtı serum önerisi

Hassas ciltler için kırışıklık karşıtı serum önerisi

Kırılgan cildin varsa senin için önerebileceğimiz en iyi yaşlanma karşıtı serumlarından biri la roche posay hyalu b5 hyaluronik asit serumu! Formülündeki çift moleküllü saf hyaluronik asit, b5 vitamini  ve niacinamide sayesinde duyarlılık yaratmadan cildini derinlemesine nemlendirir ve bakım sağlar. 


Cildinin daha dolgun görünmesine yardımcı olan ve cilt bariyerini onaran hyalu b5 serum, cildindeki ince çizgilerin manzaraünü de hafifletir. Kurumaya eğilimli olan cildini nemlendirerek cildin sağlıkla ışıldar ve parlamaya adım atar. Bu mükemmel serum 4  saatte cildin sıkılaşmasını*, 4 haftada ise kırışıklık manzaraünün azalmasını sağlıyor**. Ferahlatıcı ve dolgun manzara kazandırıcı bu serum yardımıyla artık cildinin mat imajsüne elveda diyebilirsin. Cilt bakım serumunu günde iki defa pak cildine sürmen ehil olacak. 


Reklam ( domuz gribi belirtisi )


*instrumental test, 40 hanım **klinik çalışma, 48 kişi


ürünü burada inceleyebilirsin


La roche-posay hyalu b5 serum 30 ml

La roche-posay hyalu b5 serum 30 ml


2 yorum

  incele

Hassas ciltler hangi göz kremini kullanmalı?

Duyarlı ciltler hangi göz kremini kullanmalı?

Kırılgan cildin varsa göz kremi seçmenin ne kadar zor bir iş olduğunu iyi biliriz. Göz çevresi, cildin geri kalanına gore daha hassas olduğu için göz kremi seçerken iki kez düşünmelisin. Hassas ciltler konusunda uzman olan la roche posay, bizleri hyalu b5 eyes göz kremi ile tanıştırdı. Biçimülünde iki çeşit yüksek ve mikro olmak üzere hyaluronik asit molekülü ve b5 vitamini bulunan göz kremi, göz çevresini dolgunlaştırarak daha canlı ve genç görünmesine yardımcı oluyor. 

Reklam ( evde cilt bakımı )

La roche posay göz kremini kullananlar, birinci ayın sonunda göz torbalarında gözle görülür bir pürüzsüzlük ve rahatlamış bir görüntü oluştuğunu söylüyorlar. Sen de göz çevresindeki ince çizgilerin azalmasını ve daha aydınlık bir manzara elde etmeyi istiyorsan hyalu b5 eyes göz kremini kullanmaya başlamalsıcaklıkn.

COMMENTS

Reklam Alanı
Ad

Alerjik ve Hassas Cilt Arasındaki Fark Nedir,2,Bademcik,1,Bahar Yorgunluğu Nedir,1,Bal yüze sürülür mü,2,Başarılı Emzirme,1,Bayılma Nedenleri Nedir,1,Bebek Bakımı,1,Biyonik El Nedir,1,Buharla cilt bakımı nasıl yapılır,3,C Vitamininin Cildinize Harika 9 Faydası,3,Ciltteki Gerginlik Hissini Gidermenin Yolları,1,Ekonomi,3,El Kremi,2,En Doğal Ev Yapımı Sivilce Maskesi Tarifleri,2,En Güzel Burçlar,1,Evde Bakım,1,Evde Saç Bakımı,2,Evde Saç Boyama,1,Festival,1,Garnier Dudak Nemlendirici Bakım Maskesi,1,Gündem,5,Güzellik Sırları,1,Hassas Ciltler İçin Yüz Serumu Önerileri,1,Kalıcı Parfüm,1,Kirpik serumları ne işe yarar,1,Kuru Ciltler İçin Yüz Temizleme Jeli Önerileri,1,Kuru saç derisi,1,Kültür,1,Meyve ve sebze,1,Parfümünüzün Daha Kalıcı Olması Nasıl Sağlanır,1,Pelin Cansızlar Kışın,1,Pelin Cansızlar Kışın kimdir,1,Portakalın cilde faydaları nelerdir,1,Pürüzsüz bir cilt,1,Saç Bakımı,1,saç boyası,1,saç derisi,1,Sağlık,11,Sanat,1,sonbahar tarzı,1,sony televizyon,1,Teknoloji,8,Termal suyun cilde faydaları nelerdir,1,Tesla Almanya,1,Yağlı Ciltler İçin Yaşlanma Karşıtı Bakım Nasıl Olmalı,1,Yeşil Kil Maskesi Faydaları Nelerdir,1,Zeytinyağı Ile Yüz Temizliği Nasıl Yapılır,1,
ltr
item
Hidden Fact: Hassas Ciltler Kırışıklık Bakımını Nasıl Yapmalı?
Hassas Ciltler Kırışıklık Bakımını Nasıl Yapmalı?
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgcZ-DgX9EZP4PxfyrHW8wkSwfxtIW0c2Ip_WoQXF3akgHaB-Cst-3ekL1CQK7nyxSMZ5xH5Lnw-QTQRJ4fGcs2zJvNth6XYHrYKcpJ1sd8K57aqGvNdDHOoGXEpjDQTWctHJCRzW64PVYfbHq4IHLXWUhZVy9TpjUK_1CCrJJaMWYuu8S4yJj5dA_Mbg/w640-h412/istock-1283385020.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgcZ-DgX9EZP4PxfyrHW8wkSwfxtIW0c2Ip_WoQXF3akgHaB-Cst-3ekL1CQK7nyxSMZ5xH5Lnw-QTQRJ4fGcs2zJvNth6XYHrYKcpJ1sd8K57aqGvNdDHOoGXEpjDQTWctHJCRzW64PVYfbHq4IHLXWUhZVy9TpjUK_1CCrJJaMWYuu8S4yJj5dA_Mbg/s72-w640-c-h412/istock-1283385020.jpg
Hidden Fact
https://asliyet.blogspot.com/2022/03/hassas-ciltler-krsklk-bakmn-nasl-yapmal.html
https://asliyet.blogspot.com/
https://asliyet.blogspot.com/
https://asliyet.blogspot.com/2022/03/hassas-ciltler-krsklk-bakmn-nasl-yapmal.html
true
2030904773515837150
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content
Selam