Saçınızı boyamadan önce bilmeniz gereken 8 şey

 O saçını fazlaca beğendiğiniz oyuncunun fotoğrafını kuaföre göstermeniz işe yaradı mı? Kesimden kesime saçınıza iyi mi bakmalısınız? Kuaför...




 O saçını fazlaca beğendiğiniz oyuncunun fotoğrafını kuaföre göstermeniz işe yaradı mı? Kesimden kesime saçınıza iyi mi bakmalısınız? Kuaförlerin ipuçlarını sizin için derledik.


İşin ehli kişilerin ipuçları sayesinde kuaförden tam arzu ettiğiniz benzer biçimde ayrılın. En zor soruları sizin için kuaförlere sorduk.


1. Telefonu çantanızdan çıkarmayın

Saç stilistlerinin en rahatsız olduğu şey, müşterilerinin saçlarını yaparken telefonlarıyla ilgileniyor olmaları. Düz durmanız, stilistle beraber saçınıza odaklanmanız ve işi takip etmeniz sizinde arzu ettiğiniz saça ulaşmanızda önem taşıyor.


2. Kuaför rutinlerinin içinde saçlarınıza iyi bakın

Saçınıza müsait saç ürünleri alın, bir ürünü sadece indirimde olduğu için kullanmayın. Saçı besleyen bir şampuan ve saç kremiyse işin temelini oluşturuyor. Head & Shoulders İpeksi Yumuşaklık saç bakım setinin zengin formülü sayesinde kuru, yıpranmış ve elektriklenen saçlara temel bakım yapabilirsiniz.


3. Zamanında orada olun

Eğer buluşma aldıysanız zamanında orada olun. Beklemek ve bekletmek meydana getirilen işi de etkiliyor, sizin sabrınızı da. Önceden arayıp kuaförün durumunu kesinlikle sıkıntı, mümkünse her vakit randevu alın.


4. Stilinizi koruyun

Kuaförden çıkmış şeklinde hoş saçlara evde de sahip olabilirsiniz. Örneğin kurutma işleminden ilkin, saça en azından bir tane ürünle ön koruma sağlayın. Kurutma işlemi saçı kurutur ve elektriklenmesine sebep olur.


5. Gerçekçi olun

Tek oturuşta istediğiniz her saça haiz olamayacağını bilmelisiniz. Evde boyanmış siyah saçlardan platin sarısına geçmek diye bir şey maalesef yok. Birkaç seferde ve tahmin ettiğinizden daha fazla bütçeyle ancak olası. Dolayısıyla kuaförünüzle açık konuşmanız ve derdinizi anlatmanız, söyleyeceklerini dikkate almanız mühim.


Çok değişik bir arayış içindeyseniz, öncesinde kuaföre danışmak ve muhtemel masrafı anlamak önemlidir.


6. Fotoğraf getirebilirsiniz

Doğru saç modelini bulmak mevzu olduğunda, fotoğraflarla bahsetmek iyi olabiliyor.


Aradığınızı bulamazsanız, beğenmediğiniz fotoğrafları götürün. Her iki türlü de kuaförünüzün mevzuyla ilgili epey bir fikri olacaktır. Tabii fotoğraflardaki sanatçıların harika görünümüne aldanmayın. O tür fotoğrafları çekmeden önce minimum birkaç saat harcanıyor.


7. Konuşmak mühim

İletişim stilist için müşterinin ne istediğini anlarken en mühim araç. Sizin karakteriniz nedir, ne tür bir işte çalışıyorsunuz, saçınıza ne kadar vakit ayırabiliyorsunuz şeklinde soruların cevapları, stilist için oldukca değerlidir.


8. Empati!

Saç stilisti için siz sadece alan kişi değilsiniz. Tıpkı psikologlar gibi onlarda sizinle duygularınızı paylaşarak mutsuz olduğunuzda üzülüyorlar. Sizin saçınıza sitil verme döneminin beğenmediğiniz şekilde sonlanması onların isteyeceği son şey. Sonuç beklediğiniz gibi olmazsa, bunun tek sebebi o değildir.


9. Cesur olun

“Saçlarımın tamamen değişmesini istiyorum fakat o kadar da kısalmasın.” Basitçe uçlarından aldırmak istiyorsanız bu anlaşılır bir durum ama büyük bir değişim için sınırlarınızı zorlamanız gerekir. Sonuçta hiçbir kuaför sihirbaz değil.


10. Onlara güvenin

Saç stilistleri, mesleklerini yapabilmek için minimum 3 sene öğrenim alıyor yahut deneyim ediniyor. Eğer size söyledikleri hoşunuza gitmiyorsa, her vakit başka bir stilistin fikrini alabilirsiniz.


Daha fazla teklif için Head & Shoulders’ın diğer ürünlerine göz atabilirsiniz.



Stil Yaratın!


Adım Adım Dalgalı Saç Yapımı


1940'ların moda saç dalgaları etkilerini hiçbir vakit yitirmedi. Halen Hollywood ve moda dünyasının gözde saç modelleri içinde yer alıyorlar. Galiba yumuşak ve ipeksi görünümleriyle hep gözde saç modeli olarak kalacaklar. Bu klasik manzara, her tarza şıklık ve zarafet katmaya devam edecek.


Birinci Adım: Bu saç modelinin en önemli tesiri temiz ve bakımlı saçlara haiz olmanız. Bu nedenle Head & Shoulders'ın Ekstra Nemlendirici Bakım serisinden kepek karşıtı şampuan ve şekillendirici kullanmanızı öneririm. Bu ürünle saç derinizi nemlendirerek kolayca şekillendirebileceğiniz saçlara sahip olacaksınız.


İkinci Adım: Saçlarınızda o güzel dalgaları yaratmak için orta kalınlıkta bir maşa edinin. Saçlarınızı fırçaya sarıp hafif ısıda bir süre bekleyin. Sonra maşayı çıkartıp şekillendirdiğiniz buklenin şeklini koruması için tokayla sabitleyin. Saçınız soğuduğunda tokayı çıkartabilirsiniz. Ama çabuk etmeyin, şundan dolayı saçınızın şekli kolayca bozulabilir. Saçınızın tamamında aynı yöne dalgalar yaratarak yumuşak bir görünüm elde edin.


Üçüncü Adım: Saçlarınız soğuduktan sonrasında bukleleri tutturduğunuz tokaları çıkartın, hafifçe fırçalayın. Bu modelin püf noktası saçların iç ve dış yüzeyinde yumuşak bir görünüme sahip olması. Bu nedenle fırçayı mutlaka kullanmalısınız. Ancak fazla sert hareketlerden de kaçının ki dalgalar açılmasın.


Dördüncü Adım: Saçlarınızın tamamını bir yana alın. Bunu yaparken saçlarınızı her zaman ayırdığınız yönün aksi istikametinde yana alın. Sonra da üstüne birazcık saç spreyi sıkın.


Ve nihayet 1940'ların görkemli Hollywood dalgalarına siz de sahipsiniz. Bu saçı arzu ettiğiniz her ortamda kullanabilirsiniz. Başınızı dik tutup güvenle yürüyün. Herkes güzelliğinizin farkına varsın!


Saç bandı yapımı 


Braun PowerPerfection serisi


Reklam: rüyada dans etmek  rüyada zemzem suyu içmek   rüyada babaannemi görmek  rüyada ağda yaptırmak  rüyada akide şekeri görmek  rüyada zabıta görmek  rüyada ağda yapmak  rüyada zar görmek  rüyada cacık görmek   rüyada zombi görmek   rüyada deve kuşu görmek   rüyada ejderha görmek   rüyada adam bıçaklamak  ruyada ev almak  rüyada anahtar görmek   rüyada arkadaş görmek  rüyada balık görmek  rüyada balık tutmak   rüyada deprem olduğunu görmek ne anlama gelir  rüyada ev görmek  ruyada yilan gormek

COMMENTS

BLOGGER: 1

Reklam Alanı
Ad

Alerjik ve Hassas Cilt Arasındaki Fark Nedir,2,Bademcik,1,Bahar Yorgunluğu Nedir,1,Bal yüze sürülür mü,2,Başarılı Emzirme,1,Bayılma Nedenleri Nedir,1,Bebek Bakımı,1,Biyonik El Nedir,1,Buharla cilt bakımı nasıl yapılır,3,C Vitamininin Cildinize Harika 9 Faydası,3,Ciltteki Gerginlik Hissini Gidermenin Yolları,1,Ekonomi,3,El Kremi,2,En Doğal Ev Yapımı Sivilce Maskesi Tarifleri,2,En Güzel Burçlar,1,Evde Bakım,1,Evde Saç Bakımı,2,Evde Saç Boyama,1,Festival,1,Garnier Dudak Nemlendirici Bakım Maskesi,1,Gündem,5,Güzellik Sırları,1,Hassas Ciltler İçin Yüz Serumu Önerileri,1,Kalıcı Parfüm,1,Kirpik serumları ne işe yarar,1,Kuru Ciltler İçin Yüz Temizleme Jeli Önerileri,1,Kuru saç derisi,1,Kültür,1,Meyve ve sebze,1,Parfümünüzün Daha Kalıcı Olması Nasıl Sağlanır,1,Pelin Cansızlar Kışın,1,Pelin Cansızlar Kışın kimdir,1,Portakalın cilde faydaları nelerdir,1,Pürüzsüz bir cilt,1,Saç Bakımı,1,saç boyası,1,saç derisi,1,Sağlık,11,Sanat,1,sonbahar tarzı,1,sony televizyon,1,Teknoloji,8,Termal suyun cilde faydaları nelerdir,1,Tesla Almanya,1,Yağlı Ciltler İçin Yaşlanma Karşıtı Bakım Nasıl Olmalı,1,Yeşil Kil Maskesi Faydaları Nelerdir,1,Zeytinyağı Ile Yüz Temizliği Nasıl Yapılır,1,
ltr
item
Hidden Fact: Saçınızı boyamadan önce bilmeniz gereken 8 şey
Saçınızı boyamadan önce bilmeniz gereken 8 şey
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhGNjcnNTocbcM-uLZiD3oQw-qG9GujRcf5G5qzokp9SnImKg6gumOx8CLcJXZwTk6HLGBDyT5PHBXkPaCMf9hgytrShzwi48VyVQiPsQcE3APQuEKD8jN1OyBvtHkEHBtMneRhvRE153oNd-3kHs2Fwf0-V-27XFIcCEh15dFwJ9nRTzZn13aaHGRglA/w640-h360/Sa%C3%A7%C4%B1n%C4%B1z%C4%B1%20boyamadan.webp
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhGNjcnNTocbcM-uLZiD3oQw-qG9GujRcf5G5qzokp9SnImKg6gumOx8CLcJXZwTk6HLGBDyT5PHBXkPaCMf9hgytrShzwi48VyVQiPsQcE3APQuEKD8jN1OyBvtHkEHBtMneRhvRE153oNd-3kHs2Fwf0-V-27XFIcCEh15dFwJ9nRTzZn13aaHGRglA/s72-w640-c-h360/Sa%C3%A7%C4%B1n%C4%B1z%C4%B1%20boyamadan.webp
Hidden Fact
https://asliyet.blogspot.com/2022/03/sacnz-boyamadan-once-bilmeniz-gereken-8.html
https://asliyet.blogspot.com/
https://asliyet.blogspot.com/
https://asliyet.blogspot.com/2022/03/sacnz-boyamadan-once-bilmeniz-gereken-8.html
true
2030904773515837150
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content
Selam