Testi çözün, yüz şekliniz için en uygun saç

 Yüzüme hangi saç modeli yakışır testini çözün, size en uygun saç modelini keşfedin! Saç stilinizde bir değişiklik düşünüyorsunuz ancak ne s...




 Yüzüme hangi saç modeli yakışır testini çözün, size en uygun saç modelini keşfedin!

Saç stilinizde bir değişiklik düşünüyorsunuz ancak ne seçeceğinizden güvenilir değilsiniz. Hangi saç modeli bana yakışır diye merak edenlerdenseniz, yüzüme en uygun saç modeli testimizle ilkin yüz şeklinizi belirleyin ve harika model için önerilerimize göz atın.


Testi çözün, “yüzüme hangi saç modeli yakışır?” sorusuna yanıt bulun!


Saç stilinizde bir değişiklik düşünüyorsunuz ancak ne seçeceğinizden güvenilir değilsiniz. Yazımızda yüz şekline gore saç modellerini inceleyin, sonrasında testimizle önce yüz şeklinizi belirleyin ve mükemmel model için önerilerimize göz atın.


2020 Kısa Saç Modelleri: Hangi saç modeli bana yakışır?


90’lara dönüş: Katlı küt saç

“Saçını yıka ve çık” tarafta iseniz, kısa saç modelleri arasından kısa ve küt saç size uygun. Yüzüme hangi saç modeli yakışır, diye merak ediyorsanız arkası düz de olabilir, saçınız hacim kazansın dilerseniz kat da ekletebilirsiniz. Hem koyu renk hem aleni renk saçta bu model mükemmel. Tabii saçınız kıvırcıksa küt saç modelleri size pek uygun olmayabilir.


Ombre ve kısa saç


Omuz hizasında oval kesimleri ombre ile canlandırabilirsin. Hem dalgalı bununla birlikte düz saça müsait bu model 2020’nin gözdelerinden. Ombrenin modası hemen hemen geçmedi şu demek oluyor ki. İster sarı, ister mor ve mavi tonlarında ve hatta geçtiğimiz 10 yılda çok moda olan platin sarısı tonlarında ombre yaptırabilirsiniz.


Kıvırcık saçlar için klasik bob


“Kıvırcık saçlarım varsa hangi saç modeli bana yakışır?” Kıvırcık saçlar, kısaldıkça yukarı çıkacağı için, klasik kulak altı küt yani bob saç modeli en iyi. Kıvırcık saç modelini en iyi şekilde ortaya çıkaran bu modeli, testimizle yüz şeklinize de uygunsa mutlaka deneyin. Hem uzaması rahat, bununla birlikte bakımı.


2020 Uzun Saç Modelleri 

Kalın katlar


Evet, 2020 de katlı saç modelleri de moda. Ama Friends’in Rachel’i gibi yüzü kapatan değil, daha aşağı sarkan ve geniş alınmış modeller ön planda. Düz, dalgalı ve kıvırcık tüm saç tiplerine müsait olmasının yanında cansız saçlara hacim kazandırırken, kalın telli saçları da oldukça kabartmıyor. Sırrı kalın kat kesiminde…


Altın sarısı bukleler


2020 karamel ve altın sarısı ombreyi de beraberinde getiriyor. Saçınızı çok kısaltmak istemezseniz, saça güneş parlaklığı veren, karamel tonlarını uygulayabilirsiniz. Şıklığının yanında saçı canlı ve sağlıklı gösterecektir.


Düz perçemler


Bu sefer de 80’lerden bir model geliyor! 2020’nin öne çıkan uzun saç modelleri arasında, düz kahküller veya perçemler de var. Özellikle saçta röfle ve benzeri renklerdirmelerden kaçınan, tek renk tercih edenler için hangi saç modeli bana yakışır sorusunun cevabında kışın yüzü de soğuktan korumuş olan oldukça şık bir model olarak karşımıza çıkıyor.


Yüzü ortaya çıkaran ışıltılar


Yüzün sadece çerçevesine yapılmış ışıltılar, hem yüzü ortaya çıkarıyor hem de koyu renk saçlarda, kontrast yaratarak havalı bir görünüm sağlıyor. Hem kısa hem uzun saça uygulanabilir fakat uzunda kesinlikle daha iyi duruyor.


Yüz şekline gore saç modelleri testi

Aynanın önüne geçin ve saçlarınızı arkaya atın. Sırtınız dik olsun ve başınızı öne eğmeyin. Yeterli ışık olmasını sağlayın ve dümdüz karşıya bakın. Sonra     Yüzüme hangi saç modeli yakışır testimizin sorularını cevaplayın!


Yüzünüz...

A) Çene çizgisinden şakaklara doğru giderken birazcık daralıyor.

B) Şakaklar ve alın daha geniş?

C) Genişliğinin ortalama iki katı kadar uzun mu?


Yüzünüz...

A) Genişliğine kıyasla daha mı uzun?

B) Alın ve elmacık kemikleri aynı genişlikte mi?

C) Çeneniz yuvarlak mı?


 Yüzünüz...

A) Alnınız çenenize oranla geniş mi?

B) Hatlarınız yuvarlak ve bebek suratlı mısınız?

C) Daha oldukça kare mi?


Elmacık kemikleriniz...

A) Belirgin değil

b) Kabaca yüzünüzle aynı genişlikte

c) Nispeten dar, çenenizle orantılı.


Çene yapınız...

A) Oval?

B) İnce ve sivri?

C) Geniş bir çene yapınız var.


A'lar çoğunluktaysa

Şanslısınız. Yüzünüz hemen her türlü saç modeline uygun gibi görünüyor. Bizce dolgun ve düz saçlar veya hafifçe dalgalı stiller size fazlaca yakışır. Pantene Saç Dökülmelerine Karşı Koruma Şampuan ve Saç kremiyle uzun saçlarda dökülmeyi engelleyebilirsiniz. Bunlar dışında saçlarınızı arkaya doğru tarayabilir, geride düşük bir şekilde atkuyruğu yapabilirsiniz. İnce telli saçlara sahipseniz, kesinlikle saçınıza kat attırın ve dağınık dalgalı stilleri tercih edin. Ünlülerden ilham almak için öneri isimlerimize göz atın.


ÜNLÜLERDEN İLHAM ALIN: Kylie Minogue, Natalie Portman, Jessica Alba, Carey Mulligan, Emma Stone, Emma Watson, Beyoncé, Sienna Miller, Megan Fox, Jourdan Dunn


B'ler çoğunluktaysa

Burada gaye gözlere ve elmacık kemiklerine dikkat çekerek, yüzünüzün alt kısmına vurgu yapmak. Eğer saçlarınızı kısaltmak istemiyorsanız, arkalara kat attırabilirsiniz. Belirgin kemikler olmayan, düz yüzlerde saçların biraz öne düşmesi ve hareketli görünmesi önemlidir. Hem elmacık kemiklerini ortaya çıkarır, bununla beraber ifadeyi kuvvetlendirir. Kısa kaküllerden kaçının. Yanlarda kullanabileceğiniz daha uzun kakülleri tercih edin. Aynı zamanda uzun ve dalgalı saçlar da bu yüz tiplerine yakışır.


ÜNLÜLERDEN İLHAM ALIN: Reese Witherspoon, Katie Holmes, Rachel Bilson, Christina Ricci, Kim Kardashian, Kate Bosworth, Cameron Diaz, Christina Ricci Kate Winslet, Drew Barrymore, Kirsten Dunst, Mila Kunis


C'ler çoğunluktaysa

Sizin saç kesiminizin amacı, yüzünüzdeki sert çizgileri yumuşatmak. Saçlara dolgunluk kazandırmanın en rahat yoluysa, saçlara dalgalandırmaktan geçiyor. Saçlarınız aşırı düzse, çene hizasında küt kesimden kaçının. Hatta çenenizin üzerindeki kısa kesimleri de kullanmamanızı tavsiye ederiz. Hafif dalgalar, elmacık kemiklerinizi yukarıda gösterir ve yüzünüzü yuvarlatır ama köklere doğru hacim vermekten ve kısa katlardan kaçının.

ÜNLÜLERDEN İLHAM ALIN: Minnie Driver, Kristin Scott Thomas, Sandra Bullock, Demi Moore, Gabby Logan, Liv Tyler, Jade Jagger, Gisele Bündchen


Saç derisinde kabuklanma ve kırılgan saç derisi için 6 öneri

Saç deriniz duyarlı. Zaman vakit kaşıntı ve pul pul dökülmeler oluyor. İşte saç derinizdeki sorunların nedenleri ve en iyi çözüm şekilleri.Kepekten baş ağrısına kadar kırılgan saç derisinin birçok sebebi olabiliyor. Saç derisinde kabuklanma, deride kurumaya veya şampuan alerjisi olarak ortaya çıkabilir. Hassas saç derinizi iyileştirmek için soruna yol açan problemleri bilmeniz ehemmiyet taşıyor.


Saç derisinde duyarlılık ve kabuklanma neden olur?

Sorun: Aşırı yağlı deri

Kepek sık görülen ve zararsız bir saç derisi problemidir. Saçta görülen gri veya beyaz döküntüler kepek olarak tanımlanır. Saç derisinin kuruması ve kaşıntı şeklinde belirtileri vardır. Kepek kendi başına zararsız olsa da, kepeğe sebep olan rahatsızlıkların giderilmesi önemlidir. Bunların başlangıcında, mantar enfeksiyonu ve egzama gelir.


Çözüm:

Hassas saç derisi için en iyi bakım kepeğe karşı ustalaşmış bir şampuan kullanmaktır. İnatçı kepek için Head & Shoulders uzmanları Head & Shoulders şampuan ile beraber saçları tazeleyecek Head & Shoulders Saç Bakım Maskelerinin kullanılması öneriyor.


Sorun: Hava durumu

Kepek, genellikle aşırı yağlanma sonucu oluşsa da bazen hava durumundaki değişimler de kuru,  kaşıntılı ve duyarlı saç derisine yol açar, bunun bir sonucu olarak da kepeğe sebep olabilir. Soğuk hava, merkezi ısıtma gibi durumlar derinin kurumasına ve dökülmesine neden olur.


Çözüm:

Hassas saç derisi için aşırı sıcak duştan kaçının. Kış aylarında saçınızı daha az yıkayın böylece içerisindeki naturel yağlarla korunuz. Sıcak havada, terleme ve güneş ışınları sorun yaratabilir. Soğuk duş alıp ve saçlarınıza koruyu sprey sıkın. Dışarıdayken kesinlikle şapka takının.


Sorun: Saç şekillendirme

Sıcak hava şeklinde saç şekillendirmede kullanılan kurutma makinesi, düzleştirici benzer biçimde cihazlar da kaşıntıya ve deride kurumaya yol açabilir.


Çözüm:

Saç derisinde kabuklanmayı önlemek için saçın organik olarak kurumasını sağlayın. Bu esnada saç deriniz soluk alır. Eğer düzleştirmek istiyorsanız sadece uçları düzleştirin ve saç diplerini şekillendirici cihazlardan koruyun. Head & Shoulders İpeksi Yumuşaklık kullanabilirsiniz.


Sorun: Alerjik reaksiyonlar

Kızarıklık ve kepek beraber görülüyorsa yahut egzama var ise, kimyasalların sebep olduğu alerjik bir reaksiyon olma ihtimali yüksek. Bu durumda, kırmızı ve kaşıntılı halkalar saç derisinde, kaşlarda veya yüzde görülebiliyor. Kozmetik ürünlerden, çamaşır deterjanına kadar her şey bu duruma yol açıyor olabilir.


Çözüm:

Saç derisinde kabuklanmanın önüne geçmek için az az bütün kimyasal ürünleri hayatınızdan çıkararak problemin kaynağını bulmaya çalışın. Eğer sonuca ulaşamazsanız dermatoloğa görünmekte yarar var.


Sorun: Baş ağrısı ve anksiyete

Baş ağrıları ara sıra duyarlı saç derisinde negatif tesir yapabilir. Hatta başlı başına stres bile kaşıntılı bir saç derisine sebep olabilir.


Çözüm:

Söylemesinin basit bulunduğunu biliyoruz ama stresi azaltın. Meditasyon ve yoga yaparak stressin bir yaşam için ilk adımları atabilirsiniz.


Sorun: Enfeksiyon

Saç foliküllerinde oluşabilen enfeksiyon da kepeğe sebep olur. Şişkinlik, kaşıntı ve kabuklanma gibi sonuçları olabilir. Saç derisi bu durumda genellikle hassastır.


Çözüm:

Eğer saç deriniz acıyorsa ve kepekler geçmiyorsa doktora giderek harici kullanım için sakinleştirici bir krem kontrol edin. Bazı durumlarda bitlenme de benzer etkisinde bırakır gösterir. Bit şampuanıyla kurtulabilirsiniz.

COMMENTS

Reklam Alanı
Ad

Alerjik ve Hassas Cilt Arasındaki Fark Nedir,2,Bademcik,1,Bahar Yorgunluğu Nedir,1,Bal yüze sürülür mü,2,Başarılı Emzirme,1,Bayılma Nedenleri Nedir,1,Bebek Bakımı,1,Biyonik El Nedir,1,Buharla cilt bakımı nasıl yapılır,3,C Vitamininin Cildinize Harika 9 Faydası,3,Ciltteki Gerginlik Hissini Gidermenin Yolları,1,Ekonomi,3,El Kremi,2,En Doğal Ev Yapımı Sivilce Maskesi Tarifleri,2,En Güzel Burçlar,1,Evde Bakım,1,Evde Saç Bakımı,2,Evde Saç Boyama,1,Festival,1,Garnier Dudak Nemlendirici Bakım Maskesi,1,Gündem,5,Güzellik Sırları,1,Hassas Ciltler İçin Yüz Serumu Önerileri,1,Kalıcı Parfüm,1,Kirpik serumları ne işe yarar,1,Kuru Ciltler İçin Yüz Temizleme Jeli Önerileri,1,Kuru saç derisi,1,Kültür,1,Meyve ve sebze,1,Parfümünüzün Daha Kalıcı Olması Nasıl Sağlanır,1,Pelin Cansızlar Kışın,1,Pelin Cansızlar Kışın kimdir,1,Portakalın cilde faydaları nelerdir,1,Pürüzsüz bir cilt,1,Saç Bakımı,1,saç boyası,1,saç derisi,1,Sağlık,11,Sanat,1,sonbahar tarzı,1,sony televizyon,1,Teknoloji,8,Termal suyun cilde faydaları nelerdir,1,Tesla Almanya,1,Yağlı Ciltler İçin Yaşlanma Karşıtı Bakım Nasıl Olmalı,1,Yeşil Kil Maskesi Faydaları Nelerdir,1,Zeytinyağı Ile Yüz Temizliği Nasıl Yapılır,1,
ltr
item
Hidden Fact: Testi çözün, yüz şekliniz için en uygun saç
Testi çözün, yüz şekliniz için en uygun saç
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjGs3k1PB1LEJ5BYnrxHM_5rpVt89g3lpiQXZiF-LoO7dPUqFNPyR65HvSOOjja7mCh-77UuUWQ2iLgSqklb-clYnCQnzqik04JRHxc1ywaIUwWWfeoa7T4uaa04q0LK47B-UE-_m2duR32EezRjSm3jzxaJ8W4i4P65J9PzBURmyfslkX65elc649WGw/w640-h333/y%C3%BCz%20%C5%9Fekli.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjGs3k1PB1LEJ5BYnrxHM_5rpVt89g3lpiQXZiF-LoO7dPUqFNPyR65HvSOOjja7mCh-77UuUWQ2iLgSqklb-clYnCQnzqik04JRHxc1ywaIUwWWfeoa7T4uaa04q0LK47B-UE-_m2duR32EezRjSm3jzxaJ8W4i4P65J9PzBURmyfslkX65elc649WGw/s72-w640-c-h333/y%C3%BCz%20%C5%9Fekli.jpg
Hidden Fact
https://asliyet.blogspot.com/2022/03/testi-cozun-yuz-sekliniz-icin-en-uygun.html
https://asliyet.blogspot.com/
https://asliyet.blogspot.com/
https://asliyet.blogspot.com/2022/03/testi-cozun-yuz-sekliniz-icin-en-uygun.html
true
2030904773515837150
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content
Selam